Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Kroatië | Kosmos

Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Kroatië | Kosmos de zwerver
Bestel het boek Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Kroatië | Kosmos online bij DeZwerver.nl voor slechts 17.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021570716. De bezorgkosten van dit Reisgids over Kroatië zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Wat & Hoe Stad & Streek Kroatië is de reisgids voor een actieve en culturele vakantie. Deze gids bevat uitgebreide plattegronden, kaarten en verrassende wandeltochten. De gids is erg praktisch in gebruik door de duidelijke indeling op kleur.

Kroatië telt meer dan duizend eilanden, heeft een prachtige kust en kristalhelder zeewater. Het heeft bergen, meren, watervallen, rivieren, bruisende steden zoals Zagreb en Split, en oude stadjes. Tel daar de heerlijke mediterrane zomers bij op, en je hebt het vakantieland bij uitstek. Lees het inspirerende Magazine om in de stemming te komen en raadpleeg de vele adresjes waar je volgens kenners het beste kunt slapen, eten, drinken, winkelen en uitgaan. Verder staat er genoeg informatie in over bezienswaardigheden en allerlei tips om de massa voor te blijven.

Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Kroatië | Kosmos kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Kroatië | Kosmos:
ISBN Nummer: 9789021570716
Categorie:Reisgids
Uitgever: Kosmos
Continent: Europa
Land: Kroatië
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 220