Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Lanzarote | Kosmos

Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Lanzarote | Kosmos de zwerver
Bestel het boek Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Lanzarote | Kosmos online bij DeZwerver.nl voor slechts 17.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021570723. De bezorgkosten van dit Reisgids over Spanje zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Wat & Hoe Stad & Streek Lanzarote is de reisgids voor een actieve en culturele vakantie. Deze gids bevat uitgebreide plattegronden, kaarten en verrassende wandeltochten. De gids is erg praktisch in gebruik door de duidelijke indeling op kleur.
 
Lanzarote staat bekend om haar spectaculaire maanlandschap, veroorzaakt door de vulkanische activiteit in de voorgaande eeuwen. Dit meeste noordelijke eiland van de Canarische eilanden heeft een florerende wijnbouw, prachtige stranden en koloniale architectuur die zeer de moeite waard zijn. En met de vele festivals en het bruisende uitgaansleven hoef je je op Lanzarote niet te vervelen.
Lees het inspirerende Magazine om in de stemming te komen en raadpleeg de vele adresjes waar je volgens kenners het beste kunt slapen, eten, drinken, winkelen en uitgaan. Verder staat er genoeg informatie over bezienswaardigheden en allerlei tips om de massa voor te blijven.

Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Lanzarote | Kosmos kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Lanzarote | Kosmos:
ISBN Nummer: 9789021570723
Categorie:Reisgids
Uitgever: Kosmos
Continent: Europa
Land: Spanje
Regio: Lanzarote
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 176