Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Madeira | Kosmos

Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Madeira | Kosmos de zwerver
Bestel het boek Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Madeira | Kosmos online bij DeZwerver.nl voor slechts 17.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021569208. De bezorgkosten van dit Reisgids over Portugal zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Wat & Hoe stad en streek Madeira is de reisgids voor een actieve en culturele vakantie. Deze gids bevat uitgebreide plattegronden, kaarten en verrassende wandeltochten. De gids is erg praktisch in gebruik door de duidelijke indeling op kleur.
 
Het Portugese eiland Madeira is gezegend met een mild klimaat, waardoor je er in ieder seizoen een aangename vakantie kunt beleven. Het wordt wel het bloemeneiland genoemd, het hele jaar door zijn de tuinen van Madeira een lust voor het oog. Wandelaars kunnen hun hart ophalen op de hoge pieken en de rode lavavelden. De stad Funchal met zijn elegante winkels, barokke kerken en bruisende markten is een mooie afwisseling tussen al dit natuurschoon.
 
Lees de inspirerende gids om in de stemming te komen en raadpleeg de vele adresjes waar je volgens kenners het beste kunt slapen, eten, drinken, winkelen en uitgaan. Verder staat er genoeg informatie in over bezienswaardigheden en allerlei tips om de massa voor te blijven.

Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Madeira | Kosmos kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Madeira | Kosmos:
ISBN Nummer: 9789021569208
Categorie:Reisgids
Uitgever: Kosmos
Continent: Europa
Land: Portugal
Regio: Madeira
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 196