Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Portugal | Kosmos

Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Portugal | Kosmos de zwerver
Bestel het boek Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Portugal | Kosmos online bij DeZwerver.nl voor slechts 17.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021573885. De bezorgkosten van dit Reisgids over Portugal zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Een prettige reisgids in handzaam formaat. Alle belangrijke zaken worden goed beschreven, veel illustraties. Voor deze prijs een leuke gids. Algemene reisgids voor elk wat wils: leuk om enthousiast te worden.

Wat & Hoe Stad & Streek Portugal bevat de Top 10 hoogtepunten, gedetailleerde kaarten en verrassende wandelingen. Raadpleeg de vele adressen waar je volgens insiders het beste kunt overnachten, eten, winkelen en uitgaan. Wat & Hoe Stad & Streek Portugal is praktisch in gebruik door een handige indeling en kleurgebruik, en biedt je alle informatie en tips over bezienswaardigheden om de massa voor te blijven.
 
Van 960 kilometer strand tot adembenemende bergen, chique winkelstraten, traditionele feesten en een obsessie voor voetbal, Portugal heeft het allemaal. Uiteraard met Lissabon als een van de kleinste en meest sfeervolle hoofdsteden van Europa. De levendige sfeer van Portugal is het ontdekken waard. 
 
Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. De Wat & Hoe Stad & Streek gidsen zijn complete reisgidsen voor een vakantie waarmee je zowel de steden als de mooiste plekjes in de omgeving kunt ontdekken.

 

Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Portugal | Kosmos kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Wat & Hoe Stad & Streek Portugal | Kosmos:
ISBN Nummer: 9789021573885
Categorie:Reisgids
Uitgever: Kosmos
Continent: Europa
Land: Portugal
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 222