Reisgids Wat & Hoe Stedentrip Napels en de Amalfikust | Kosmos

Reisgids Wat & Hoe Stedentrip Napels en de Amalfikust | Kosmos de zwerver
Bestel het boek Reisgids Wat & Hoe Stedentrip Napels en de Amalfikust | Kosmos online bij DeZwerver.nl voor slechts 9.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021568522. De bezorgkosten van dit over Italië zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Wat & Hoe Stedentrip Napels en de Amalfikust bevat de Top 10 hoogtepunten van Napels en de Amalfikust, gedetailleerde uitklapkaarten en de beste hotspots voor je vakantie. Met alle informatie die je nodig hebt, plus insider tips voor overnachten, eten en uitgaan. Wat & Hoe Stedentrip Napels en de Amalfikust is handzaam, compleet en betrouwbaar, ideaal voor je reis.

Het bruisende Napels ligt aan een idyllische baai en is beroemd om zijn prachtige architectuur en musea. Aan de schitterende Amalfikust vind je een blauwgroene zee, steile kliffen en prachtige citroengaarden. En natuurlijk geniet je mee van de Italiaanse levenskust. Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. Met Wat & Hoe Stedentrip heb je een handzame gids met alle hoogtepunten en plattegronden voor als je graag alleen een stad bezoekt.

Reisgids Wat & Hoe Stedentrip Napels en de Amalfikust | Kosmos kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Wat & Hoe Stedentrip Napels en de Amalfikust | Kosmos:
ISBN Nummer: 9789021568522
Categorie:
Uitgever: Kosmos
Continent: Europa
Land: Italië
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: 158