Reisgids Wat & Hoe Stedentrip Rome | Kosmos

Reisgids Wat & Hoe Stedentrip Rome | Kosmos de zwerver
Bestel het boek Reisgids Wat & Hoe Stedentrip Rome | Kosmos online bij DeZwerver.nl voor slechts 9.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021575148. De bezorgkosten van dit over Italië zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Wat & Hoe Stedentrip Rome bevat de Top 10 hoogtepunten van Rome, gedetailleerde uitklapkaarten en de beste hotspots voor je vakantie. Met alle informatie die je nodig hebt, plus insider tips voor overnachten, eten en uitgaan. Wat & Hoe Stedentrip Rome is handzaam, compleet en betrouwbaar, ideaal voor je reis.
 
Rome is een drukke, moderne hoofdstad in het decor van antieke schoonheid. Je vindt er grootse ruïnes en statige palazzi. Bewonder de beeld- houw- en schilderkunst en geniet van lekker eten, prachtige tuinen, zwoele avonden, heerlijke ijsjes en nog veel meer.
 
Wat & Hoe is al sinds 1926 een betrouwbare reispartner, met voor elke reiziger een geschikte reisgids. Met Wat & Hoe Stedentrip heb je een handzame gids met alle hoogtepunten en plattegronden voor als je graag alleen een stad bezoekt.

Reisgids Wat & Hoe Stedentrip Rome | Kosmos kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Wat & Hoe Stedentrip Rome | Kosmos:
ISBN Nummer: 9789021575148
Categorie:
Uitgever: Kosmos
Continent: Europa
Land: Italië
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: 190