Reisgids Wat & Hoe Stedentrip Toscane & Florence | Kosmos

Reisgids Wat & Hoe Stedentrip Toscane & Florence | Kosmos de zwerver
Bestel het boek Reisgids Wat & Hoe Stedentrip Toscane & Florence | Kosmos online bij DeZwerver.nl voor slechts 9.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021570433. De bezorgkosten van dit over Italië zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Wat & Hoe Stedentrip Florence & Toscane is de ideale reisgids voor een korte vakantie of stedentrip. Met de uitklapkaarten, plattegronden en duidelijke wandelkaarten vind je altijd de weg. En dankzij de Top 10-selectie en de beste hotspots weet je zeker dat je niets mist. Deze eigentijdse reisgids van Wat & Hoe Select biedt je alle essentiële informatie die je nodig hebt voor een reis naar Florence en Toscane.
 
Florence (Firenze) verleidt je met zijn kunst en cultuur, Toscane met zijn heuvelsteden en tijdloze landschap. De beste renaissanceschilderijen en -beelden, zoals de David van Michelangelo, verdringen zich in de kerken en musea van de stad. De oude wijngaarden, knoestige olijfbomen en heuvels vol cipressen vormen een van de mooiste landschappen van Italië.
 
Achter cultuur en landschap verschuilen zich andere charmes. Het simpele genot van een uitzicht over nevelige heuvels, of het lekkerste ijs en de smakelijkste cappuccino ter wereld. Gezellige terrassen aan het Piazza del Campo in Siena, avondeten onder de sterrenhemel, of een wandeling door straatjes vol geraniumbakken op een zomeravond.

 

Reisgids Wat & Hoe Stedentrip Toscane & Florence | Kosmos kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Wat & Hoe Stedentrip Toscane & Florence | Kosmos:
ISBN Nummer: 9789021570433
Categorie:
Uitgever: Kosmos
Continent: Europa
Land: Italië
Regio: Toscane – Toskane
Taal:
Aantal pagina’s: 192