Reisgids Wereldwijzer Mozambique | Elmar

Reisgids Wereldwijzer Mozambique | Elmar de zwerver
Bestel het boek Reisgids Wereldwijzer Mozambique | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 20.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038918297. De bezorgkosten van dit Reisgids over Mozambique zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Nederlandstalige reisgids. De opvolger van het reishandboek: vooral veel praktische informatie en streekbeschrijvingen. Sober uitgevoerd, wel veel zeer veel details en achtergrondinformatie. Goede algemene reisgids.

Exotisch en koloniaal, Brazilië in Afrika. Mozambique ligt in het uiterste zuid-oosten van Afrika en heeft een kustlijn van bijna drieduizend kilometer en stranden die bestaan uit wit zand met daarop enorme kokospalmen. Vlak voor de kust liggen ’s werelds mooiste koraalriffen en de vele tropische eilanden bieden u de gelegenheid in alle rust te ontspannen. Het reizen tussen tientallen eilanden is op zich al een echte belevenis. Mozambique heeft de beste lodges en vakantiecomplexen ter wereld en is tevens een goede bestemming voor de actieve toerist. De wildparken, ruige bergen en groene valleien met daarin traditionele dorpjes en heldere rivieren zullen een onvergetelijke indruk maken.

Dit schitterende land, met zijn hartelijke en gastvrije inwoners-en ‘Braziliaanse’ openheid, opgewektheid en spontaniteit- wacht erop ontdekt te worden!

Reisgids Wereldwijzer Mozambique | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Reisgids Wereldwijzer Mozambique | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038918297
Categorie:Reisgids
Uitgever: Elmar
Continent: Afrika
Land: Mozambique
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 245