Reishandboek De natuur als kompas | KNNV

Reishandboek De natuur als kompas | KNNV de zwerver
Bestel het boek Reishandboek De natuur als kompas | KNNV online bij DeZwerver.nl voor slechts 19.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789050117494. De bezorgkosten van dit over zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Stel: je bent bezig met een wandeltocht door de wildernis, maar je verdwaalt en de batterij van je telefoon is leeg en je hebt geen GPS bij je. Wat nu? Geen paniek! Gebruik de zon, maan, sterren, wolken, wind, bomen en vogels als je trouwe bondgenoten om erachter te komen waar je bent en welke kant je op moet. Het kan, blijkt uit het boek De natuur als kompas van de Britse wandelaar en navigatie-expert Tristan Gooley.
 
Bij natuurlijke navigatie draait het met name om de juiste richting te kiezen, zonder gebruik te maken van technische hulpmiddelen of instrumenten. Je gebruikt alleen natuurlijke wegwijzers zoals de zon, de maand, de sterren, het landschap, de zee, het weer, de planten en de dieren.
 
Je leert waarom sommige bomen groeien zoals ze groeien en hoe ze jou de weg kunnen wijzen in het landschap. Je ontdekt hoe je natuurlijke herkenningspunten kunt gebruiken om te navigeren, zowel op de oceaan als midden in de stad.
 
‘Natuurlijk navigeren’ gaat trouwens niet alleen over het vinden van de weg. Het is ook een aansporing om je omgeving goed in je op te nemen. Het boek ‘De natuur als kompas’ staat boordevol weetjes en geweldige verhalen en laat je op een verrassende manier zien hoe je de natuur als kompas kunt gebruiken.
 
‘Het perfecte boek voor het begin van je eigen avontuur’- Ranulph Fiennes
 
‘Dit boek biedt ons de kans om op een vanzelfsprekende manier de band met de natuur om ons heen te hernieuwen. Een geweldig boek!’- Bear Grylls
 
Tristan Gooley is auteur, wandelaar, oceaanzeiler, piloot en navigatie-expert. Hij houdt zich al jaren bezig met aanwijzingen in de natuur en wordt ook ‘Sherlock Holmes van de natuur’ genoemd. In 2008 startte hij zijn eigen school voor natuurlijk navigeren en schreef meerdere boeken over dit onderwerp.

Reishandboek De natuur als kompas | KNNV kopen

Wat aanvullende informatie over Reishandboek De natuur als kompas | KNNV:
ISBN Nummer: 9789050117494
Categorie:
Uitgever: KNNV
Continent:
Land:
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: 196