Reishandboek Ik zag twee beren… Wildkamperen | Lobke Dijkstra

Reishandboek Ik zag twee beren... Wildkamperen | Lobke Dijkstra de zwerver
Bestel het boek Reishandboek Ik zag twee beren… Wildkamperen | Lobke Dijkstra online bij DeZwerver.nl voor slechts 22.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789464026962. De bezorgkosten van dit over zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Ga jij een lange reis maken? Wil je de vrijheid van slapen in de natuur ontdekken en weten hoe je dit zo veilig mogelijk doet? Dan is dit boek iets voor jou. Boordevol tips en weetjes, anekdotes en foto’s, verzameld tijdens talloze nachten in de wildernis. Bestel het boek nu en trek er straks goed voorbereid op uit.

Wat ga je ontdekken? 
Hét handboek voor avontuurlijke kampeerders staat boordevol tips en weetjes waarmee je goed voorbereid op pad kunt gaan. Van materiaal tot weersvoorspelling en van koken tot kamperen met kinderen: dit is een complete gids waar zelfs de doorgewinterde kampeerder nog wat nieuws uit haalt.
 
Schitterende foto’s en amusante anekdotes geven een voorproefje op jouw eigen avontuur. Na het lezen van dit boek wil je nog maar één ding: inpakken en wegwezen!

Reishandboek Ik zag twee beren… Wildkamperen | Lobke Dijkstra kopen

Wat aanvullende informatie over Reishandboek Ik zag twee beren… Wildkamperen | Lobke Dijkstra:
ISBN Nummer: 9789464026962
Categorie:
Uitgever: Lobke Dijkstra
Continent:
Land:
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: 183