Reisjournal

Bestel het boek Reisjournal online bij Bookspot.nl voor slechts 15.99. Dit boek uit de categorie Reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789000367450. De bezorgkosten zijn 2.95. Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis.Reisjournal is een unieke combinatie van een dagboek en een invulboek met tips, travelhacks opdrachten en reisfoto's van Geraldine. Na het succes van de eerste editie komt nu een nieuwe versie met nog meer opdrachten, travelhacks en tips. Geraldine reist voor haar werk de hele wereld rond en put uit jarenlange reiservaring, die ze met jou deelt!
In Reisjournal is heel veel ruimte om zelf in te vullen, maar ook pagina's om uit te scheuren en naar je vrienden te sturen, ruimte om bij te houden wie je ook al weer hebt ontmoet én de enige echte Geraldine emoji-stickers! Hiermee kun je bijhouden of je die dag bijvoorbeeld blij, eenzaam, extatisch of misschien wel verdwaald was.
Of je nu gaat backpacken of op reis gaat met vrienden. Met het reisdagboek van Geraldine houd je bij wie je ontmoette, wie je zoende, wat je at en wat je vooral niet wilt vergeten. Geraldine helpt je om je ervaringen voor altijd te bewaren. Je neemt het in perfecte staat mee maar brengt het volgeschreven, met zand tussen de pagina’s, hier en daar een scheur en wat zweet mee terug.
Geraldine Kemper is televisiemaker, wereldreiziger en presentatrice voor BNN, van onder andere Try Before You Die Proefkonijnen, Spuiten en Slikken, Misbruikt, Trippers en Je zal het maar zijn. Daarnaast reist ze voor BNN de hele wereld rond. In 2015, 2016, 2017 en 2018 was Geraldine één van de drie genomineerden voor de Zilveren Televizier Ster Vrouw. Geraldine is een van de populairste vrouwen van Nederland, onder zowel jongens als meisjes met meer dan 530.000 volgers op Instagram.

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over Reisjournal:
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789000367450
Extra info: Paperback
Taal: Nederlands
Schrijver: Geraldine Kemper
Verschijningsdatum: 18-06-2019