Reisverhaal De filosofie van de heuvel | Arbeiderspers

Reisverhaal De filosofie van de heuvel | Arbeiderspers de zwerver
Bestel het boek Reisverhaal De filosofie van de heuvel | Arbeiderspers online bij DeZwerver.nl voor slechts 20.00. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789029543187. De bezorgkosten van dit Reisroman over Italië zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Een dichter van ruim honderd kilo en een Russische fotografe besluiten op 1 juni 2008 kwart voor vier ’s middags om vanuit Leiden naar Rome te fietsen. Ze zijn niet getraind, vooral hij niet, en niet voorbereid. Zij heeft een gele mountainbike, waarvan het vooral belangrijk is dat hij geel is, hij heeft voor 95 euro een zesdehands Batavus racefiets gekocht bij de Turkse fietsenmaker om de hoek. Eenenveertig dagen later en 2600 kilometer verder komen ze aan op Campo de’ Fiori in het hart van de Eeuwige Stad.
Dit boek is hun gezamenlijk verslag, in woord en beeld, van een reis via Zoeterwoude-Dorp, Tilburg, Marseille, Genua en de hoeren van Pisa, over heuvels, bergen en cols, langs wijnkelders en wegrestaurants, parkeerplaatsen en snelwegen, badplaatsen en everzwijnen – een reis die hun leven heeft veranderd.
Een boek voor fietsers, dromers en voor alle mensen die beseffen dat je meer leert van een moeizame beklimming dan van een makkelijke afdaling en dat de weg belangrijker is dan het doel.

Reisverhaal De filosofie van de heuvel | Arbeiderspers kopen

Wat aanvullende informatie over Reisverhaal De filosofie van de heuvel | Arbeiderspers:
ISBN Nummer: 9789029543187
Categorie:Reisroman
Uitgever: Arbeiderspers
Continent: Europa
Land: Italië
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 232