Reisverhaal De kokende rivier | Andres Ruzo

Reisverhaal De kokende rivier | Andres Ruzo de zwerver
Bestel het boek Reisverhaal De kokende rivier | Andres Ruzo online bij DeZwerver.nl voor slechts 7.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789462983489. De bezorgkosten van dit over Peru zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


van 15.99 voor 7.50
 
Diep in het Peruviaanse Amazonewoud kolkt een kokende rivier. Dat verhaal (of was het een legende?) hoorde Andrés Ruzo als kleine jongen van zijn grootvader. Met een diploma geologie op zak trekt Ruzo twintig jaar later het Amazonegebied in, op zoek naar de waarheid. Wat hij vindt is
wonderbaarlijk. Het water van de rivier is zo heet dat de lokale bevolking er thee van zet, en kleine dieren die erin vallen worden meteen gekookt.
 
Jaar in jaar uit keert de wetenschapper terug om het geheim van dit natuurlijke wonder te achterhalen. Hij komt terecht in een wirwar van tegengestelde belangen: overheid versus lokale bevolking versus oliemaatschappijen versus houthakkers versus illegale fokkers van runderen. ‘De kokende rivier’ leest als een hedendaags avontuur, compleet met kleurrijke figuren en onverwachte plotwendingen. Uiteindelijk gaat dit verhaal over een man en zijn morele plicht om een heilige plek te beschermen tegen misbruik..

Reisverhaal De kokende rivier | Andres Ruzo kopen

Wat aanvullende informatie over Reisverhaal De kokende rivier | Andres Ruzo:
ISBN Nummer: 9789462983489
Categorie:
Uitgever: Davidsfonds
Continent: Zuid-Amerika
Land: Peru
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: 120