Reisverhaal Niet alleen | Tim Voors

Bestel het boek Reisverhaal Niet alleen | Tim Voors online bij DeZwerver.nl voor slechts 22.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789464040647. De bezorgkosten van dit over Nieuw Zeeland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Een kleurrijk reisdagboek over vrijheid, vriendschap en verbondenheid: 3100 kilometer, 4 miljoen stappen dwars door Nieuw-Zeeland
 
Je gezin, werk en comfortabele leven in Nederland achterlaten om aan de andere kant van de wereld meer dan 3000 kilometer te gaan lopen: Tim Voors deed het en trok vijf maanden lang dwars door Nieuw-Zeeland. Zijn avontuurlijke voettocht voert hem van het Noordereiland naar het Zuidereiland, langs de Te Araroa Trail. Eerst is hij alleen, maar al snel ontmoet hij twee vrouwen die zijn reisgenoten en trail family worden. Samen trotseren ze stormen en wilde rivieren en bivakkeren ze in de wildernis. Het weer is onvoorspelbaar, de natuur ruig en adembenemend mooi.
In dit met foto’s en aquarellen geïllustreerde reisdagboek vertelt Tim over de ontberingen, over het weg-zijn van huis en over de voordelen van het samen lopen met vreemdelingen. Een verhaal over vrijheid, vriendschap en verbondenheid, dat je niet weg kunt leggen. Inspiratie voor sportieve, mentale én spirituele avonturiers.
 
 
Internationale lof voor Tims debuut Alleen:
‘Zijn enthousiasme is aanstekelijk en hij legt een groot zelfbewustzijn aan de dag.’ BBC
‘De epische, zes maanden durende reis van een man alleen.’ Lonely Planet
‘Een van de mooist geïllustreerde trailverslagen ooit.’ CNN Great Big Story
‘Geweldige verhalen.’ Quote Magazine
‘Inspirerend.’ Jan Magazine

Reisverhaal Niet alleen | Tim Voors kopen

Wat aanvullende informatie over Reisverhaal Niet alleen | Tim Voors:
ISBN Nummer: 9789464040647
Categorie:
Uitgever: Fontaine
Continent: Oceanië
Land: Nieuw Zeeland
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: 256