Reisverhaal Reizen door Laos en Cambodja met Dolf de Vries | Dolf de Vries

Bestel het boek Reisverhaal Reizen door Laos en Cambodja met Dolf de Vries | Dolf de Vries online bij DeZwerver.nl voor slechts 18.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038922300. De bezorgkosten van dit Reisverhaal over Cambodja zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


De meester-verteller overtreft zichzelf!
Een fascinerend reisboek over zijn reizen door Laos en Cambodja, dat tot de laatste zin blijft boeien en inspireren.
 
“… en daarom schrijf ik dit boek alsof ik het tegen jou heb. Een boek schrijven is eenzaam. Ik had me stellig voorgenomen over deze reis naar Laos en Cambodja niet te schrijven. Voor één keer onschuldig genieten en niet denken of ik de juiste woorden zou vinden. Toch kocht ik een schrift en maakte ik de eerste de beste avond in Laos al aantekeningen. En bleef dat doen. En nu schrijf ik jou, lezer. Om te vertellen. Ik geef je een naam en een gezicht en ik noem je niet u maar je. Ik wil het graag dicht bij huis houden …”
 
Auteur
Dolf de Vries deed in 1960 eindexamen aan de Toneel Academie in Maastricht. Hij speelde een ontelbaar aantal rollen, zowel op het toneel als voor film (Soldaat van Oranje, Turks Fruit, De Vierde Man, Zwartboek) en televisie (Dossier Verhulst, Onderweg naar Morgen). 
Hij schreef en speelde vier soloprogramma’s en schreef inmiddels zo’n veertig boeken, waaronder romans, jeugdboeken, verzamelde columns en heel veel reisboeken. 
In totaal werden tot nu toe ruim 250.000 boeken verkocht.

Reisverhaal Reizen door Laos en Cambodja met Dolf de Vries | Dolf de Vries kopen

Wat aanvullende informatie over Reisverhaal Reizen door Laos en Cambodja met Dolf de Vries | Dolf de Vries:
ISBN Nummer: 9789038922300
Categorie:Reisverhaal
Uitgever: Uitgeverij Elmar
Continent: Azië
Land: Cambodja
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 236