Schotland – Capitool – Paperback (9789000369218)

Bestel het boek Schotland – Capitool – Paperback (9789000369218) online bij Bookspot.nl voor slechts 28.99. Dit boek uit de categorie Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789000369218. De bezorgkosten zijn 0.00. Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis.


De Capitool Reisgids Schotland helpt je bij het samenstellen van de perfecte reis.
Deze reisgids verdeelt Schotland in vijf regio’s: Edinburgh, Zuid-Schotland, Glasgow, Midden- en Noordoost-Schotland, en de Hooglanden en de eilanden. Beleef de middeleeuwen in de kronkelstraatjes van de Royal Mile in Edinburgh, ontdek het afgelegen Isle of Skye, wandel langs de ruige kusten en ongerepte glens van de Hooglanden of beklim de hoogste bergtop van Groot-Brittannië; deze gids toont je de parels van Schotland.
✔ Dankzij de prachtige fotografie waan je jezelf al op je bestemming
✔ In het jaaroverzicht van Schotland vind je een selectie van festivals en evenementen door het jaar heen
✔ Gedetailleerde plattegronden helpen je bij het vinden van de weg
✔ Opengewerkte illustraties tonen het interieur van must sees, zoals Edinburgh Castle, Stirling Castle en Culzean Castle
✔ Ontdek de beste restaurants, mooiste accommodaties en leukste winkels
✔ Achter in de gids vind je onmisbare praktische informatie voor een ontspannen reis
Met Capitool Reisgidsen ben je verzekerd van een reisgids boordevol informatie, met duidelijke plattegronden, prachtige foto’s en illustraties en handige tips. Met de Capitooltips geniet je van de mooiste uitzichten, maak je de beste vakantiefoto’s en ontdek je de bijzonderste plekjes. Jouw mooiste reis begint hier!
Andere titels die wellicht interessant zijn:
✔ Capitool Groot-Brittannië
✔ Capitool Top 10 Schotland
Neem voor alle bestemmingen een kijkje op www.capitool.nl.

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over Schotland – Capitool – Paperback (9789000369218):
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789000369218
Extra info: Paperback
Taal: Nederlands
Schrijver:
Jaar van publicatie: 20
Datum: 2020