Schotland – Karin Quint – Paperback (9789025777845)

Bestel het boek Schotland – Karin Quint – Paperback (9789025777845) online bij Bookspot.nl voor slechts 24.99. Dit boek uit de categorie Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789025777845. De bezorgkosten zijn 0.00. Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis.


Ontdek Schotland op vakantie met deze Dominicus-reisgids en trek de woeste en ongerepte Schotse hooglanden in, verken de prachtige natuur van de eilanden aan de noord- en westkust of ga op stedentrip naar Glasgow, de grootste stad van Schotland, of bezoek Edinburgh – een sprookjesachtig oord met internationale allure. In deze reisgids vind je de mooiste wandeltochten om de natuurgebieden te ontdekken waarom Schotland bekendstaat. Ontdek de mooiste kastelen en historische plaatsjes, bezoek prachtige kathedralen en kerken en maak kennis met de hartelijke bevolking. Beleef de ultieme vakantie in Schotland, een land dat zowel per auto als vliegtuig bereikbaar is vanuit Nederland of België. Deze reisgids staat boordevol praktische informatie, historische achtergronden, handige overzichtskaarten, sfeervolle foto's en uitgebreide culturele achtergrondinformatie, is altijd up-to-date en geschreven door Nederlandstalige experts.
Karin Quint is journalist/tekstschrijver, fotograaf en schrijver van feelgoodromans.
Maurice Janssen is tekstschrijver en reizend antiquaar. Ze doen niets liever dan de ferry nemen naar de Britse eilanden en daar kastelen en landhuizen bezoeken, pubfood eten, kleine stadjes en dorpjes ontdekken, in boekhandels rondstruinen en interessante Britten ontmoeten. Ze schreven eerder een reisgids over Wales en over het Engeland van Jane Austen.

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over Schotland – Karin Quint – Paperback (9789025777845):
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789025777845
Extra info: Paperback
Taal: Nederlands
Schrijver:
Jaar van publicatie: 20
Datum: 2023