Scratch Map – USA – Verenigde Staten Amerika | Maps International

Scratch Map - USA - Verenigde Staten Amerika | Maps International de zwerver
Bestel het boek Scratch Map – USA – Verenigde Staten Amerika | Maps International online bij DeZwerver.nl voor slechts 24.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9781912203260. De bezorgkosten van dit over Verenigde Staten van Amerika zijn 5.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


De scratchmap van de USA: met alle staten en veel steden.
 
Met deze schitterende scratch map kun je de toplaag van de reeds bezochte bestemmingen weg krassen, waardoor de prachtig vormgegeven actuele wereldkaart eronder wordt onthuld. Het is de perfecte kaart of een origineel cadeau voor de enthousiaste reiziger. De kaart vertelt jouw unieke en persoonlijke reisverhaal. 
 
Neem simpelweg een muntje en begin met het wegkrassen van de bestemmingen welke je al bezocht hebt. Zo creëer je jouw persoonlijke en continu veranderende wereldkaart. Niet alleen de landen worden afgebeeld; maar ook de belangrijke steden op zowel de gouden toplaag, als op de wereldkaart eronder, waardoor je nog gedetailleerder kan krassen. 
 
De Scratch World Map is gedrukt op hoogwaardig zijdezacht papier, met een glanzende toplaag waardoor de kaart werkt zoals een krasbiljet. Wanneer de gouden kraslaag verwijderd is, wordt de gekleurde wereldkaart eronder zichtbaar. 
 
Een geweldig en uniek geschenk voor de reiziger!!

Scratch Map – USA – Verenigde Staten Amerika | Maps International kopen

Wat aanvullende informatie over Scratch Map – USA – Verenigde Staten Amerika | Maps International:
ISBN Nummer: 9781912203260
Categorie:
Uitgever: Maps International
Continent: Noord-Amerika
Land: Verenigde Staten van Amerika
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: None