Sri Lanka reisgids magazine – Godfried van Loo, Marlou Jacobs – Paperback (9789082974553)

Bestel het boek Sri Lanka reisgids magazine – Godfried van Loo, Marlou Jacobs – Paperback (9789082974553) online bij Bookspot.nl voor slechts 12.50. Dit boek uit de categorie Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789082974553. De bezorgkosten zijn 2.95. Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, volgende dag in huis.


Het Sri Lanka reisgids magazine is speciaal gemaakt voor de geïnteresseerde Sri Lanka reiziger. De reiziger die meer wil weten over cultuur, geschiedenis en mensen en voor wie de reis al ver vóór vertrek begint met inhoudelijke voorbereidingen. Een luxe uitgave van het Nederlandse reisplatform REiSREPORT dat zowel prettig los te lezen is als in combinatie met de gratis REiSREPORT app en video documentaires op www.reisreport.nl . -SRI LANKA – Sri Lanka is een eiland geliefd bij uiteenlopende type reizigers. Zoals surfers en strandliefhebbers maar ook de rijke geschiedenis van de Singalese koningen en het koloniale verleden van o.a. de VOC, maken Sri Lanka een zeer interessant land. Schitterende treinreizen, groene parken vol bijzondere dieren en eindeloze theevelden… Sri Lanka heeft bijzonder veel te bieden. Het Sri Lanka reismagazine bladert als een magazine maar is net zo goed te ervaren als een geschiedenisboek, een Sri Lanka reisgids, reisverhalenbundel, fotoboek… Een uitgave die je op weg helpt om je zo goed mogelijk voor te bereiden op je onvergetelijke reis naar Sri Lanka. Bovendien stopt het niet bij de laatste bladzijde. Met de gratis app voor mobiel of tablet, vind je tal van bijzondere extra's. Zoals tientallen informatieve Nederlandstalige video's en documentaires, tot zelfs 360 graden video tours voor VR brillen. Een onmisbaar magazine om inhoudelijk in de stemming te komen voor je reis naar Sri Lanka, of natuurlijk om cadeau te geven. – Een introductie video van het magazine is tevens te vinden op reisreport.nl

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over Sri Lanka reisgids magazine – Godfried van Loo, Marlou Jacobs – Paperback (9789082974553):
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789082974553
Extra info: Paperback
Taal: Nederlands
Schrijver:
Jaar van publicatie: 20
Datum: 2020