Trippin

Bestel het boek Trippin online bij Managementboek.nl voor slechts €49.99. Dit boek uit de categorie heeft ISBN Nummer 9789089319722. De bezorgkosten zijn gratis bij bestellingen vanaf €20.

Sinds Cesar Casier als jonge Gentenaar naar New York verhuisde om zijn modellendroom na te jagen, gaar het hard: van campagnes voor de grootste modehuizen tot drie kledinglijnen. Twee kookboeken later komt het topmodel met een travel guide die ons meeneemt naar Marrakesh, Ibiza, Tokyo, London, Parijs, Amsterdam, NY, Antwerpen die voor Cesar de perfecte combo zijn van travel & fashion. Zijn modellencarrière liet hem toe de wereld te zien en diezelfde wereld laat hij nu in Trippin zien. In dit schitterende coffee table book belicht Cesar Casier per stad de meest trendy hotels, gaat hij op zoek naar de topplaatsen voor food & drinks, neemt hij de lezer mee shoppen, naar de wellness, gaat hij sporten en clubben. Om vervolgens stil te staan bij must-visit musea en verborgen kunstpareltjes. Trippin laat ook per stad één lokale blogger en plaatselijke beroemdheid aan het woord die vertelt over zijn of haar favoriete places to be. Met andere woorden: dit boek is voor iedereen die houdt van reizen, fashion en Cesar Casier.
Cesar Casier is ongetwijfeld het meest bekende mannelijke topmodel van België. Hij was onder andere te zien in de shop van Philipp Plein, Dior, YSL… Campagnes van Scotch & Soda, Armani, Bellerose, Dsquared, Levi’s, Replay en modecollecties in de Vogue, Elle, L’officielle, Esquire en Sabato Magazine.
Bovendien is hij van alle markten thuis: naast model is hij ook schrijver en heeft hij zijn eigen collectie, “Cesar Casier Knitwear Collection”.

9789089319722 kopen

De trefwoorden voor dit boek zijn: reizen en . De bindwijze is gebonden en de taal is Engels. De leverbaarheid is Direct leverbaar en de uitgever is Agora, Uitgeverscentrum. De verschijningsdatum van druk 0 is 31-05-2019. De auteur is Cesar Casier.