Vakantie Frankrijk

Contrasterende landschappen, tradities, duizenden monumenten, kastelen, abdijen, musea en festivals… In Frankrijk is het de diversiteit die overheerst en de grote rijkdom van zijn erfgoed zorgt voor het opmerkelijke bewijs.

Parijs

Parijs is een veelzijdige, magische en mythische hoofdstad. De hoofdstad is altijd vol verassingen en zal voldoen aan uw wensen. De unieke architectuur en cultureel erfgoed maken het een van de mooiste steden ter wereld. De City of lights is ook bekend als de hoofdstad van de gastronomie, mode en winkelen. Beklim de Eiffeltoren, verken de Kathedraal Notre Dame, wandel over de Champs-Elysees, bezoek de Arc de Triomphe, het Louvre Museum, het Museum d’Orsay en het geniet van het mooie uitzicht over de Seine.

De Loire Vallei

De Loire-vallei is een van de grootste sites opgenomen als werelderfgoed door UNESCO sinds 2000. Deze registratie heeft aan de Loire-vallei de erkenning gegeven voor zijn uitzonderlijke universele waarde waardoor het kan worden vermeld, naast 878 andere prestigieuze culturele en natuurlijke sites.

Andere bestemmingen

(Bretagne, la Provence, Lyon, Bordeaux en 90 Franse steden)

In Marseille, kunt u genieten van de havenstad aan de Middellandse Zee, in de regio Provence-Alpes-Côtes d’Azur. Ook Bretagne (Nantes, Rennes) een streek van legenden en tradities, met adembenemende landschappen, stranden, kliffen, heide en middeleeuwse stadjes zullen u ademloos achterlaten door hun schoonheid. .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *