Vietnam

Bestel het boek Vietnam online bij Bookspot.nl voor slechts 17.50. Dit boek uit de categorie Reizen & vrije tijd heeft ISBN Nummer 9789000317196. De bezorgkosten zijn 2.95. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, volgende dag in huis.In Vietnam neemt schrijver en acteur (Soldaat van Oranje, Zwartboek) Dolf de Vries u mee naar dit intrigerende land. Zo beschrijft hij Ho Chi Minh-stad (Saigon) met zijn brede boulevards; de glinsterende rijstvelden van de Mekong-delta; de koele bergen rondom Dalat; de stranden van Nha Trang, de oude tempels in Hanoi en de noordelijke stad Dien Bien Phu. In zijn geheel eigen persoonlijke stijl met vooral oog voor de mensen maar ook voor de geschiedenis en de cultuur beschrijft hij zijn reis door dit bijzondere land.

Dit boek is een feest voor wie dit land wil bezoeken, wie er al eens is geweest en wie gewoon thuis iets te weten wil komen over Vietnam.

Bookspot.nl is een online boekhandel met een enorm groot assortiment boeken. Deze webshop is beoordeeld met een 8.9. Wat meer info over Vietnam:
Categorie: Boeken > Reizen & vrije tijd > Alle reizen & vrije tijd
ISBN: 9789000317196
Extra info: Paperback
Taal: Nederlands
Schrijver: Dolf de Vries
Verschijningsdatum: 01-06-2012