Vogelgids Alle vogels van Europa | KNNV

Vogelgids Alle vogels van Europa | KNNV de zwerver
Bestel het boek Vogelgids Alle vogels van Europa | KNNV online bij DeZwerver.nl voor slechts 27.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789050115940. De bezorgkosten van dit over zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


De meest complete vogelgids voor Europa – Beschrijft alle 860 Europese vogelsoorten inclusief zeldzame dwaalgasten, bevat meer dan 2000 foto’s van topkwaliteit en is gericht op herkenning in het veld. Een aanwinst voor zowel beginnende als gevorderde vogelaars. 
 
‘Alle vogels van Europa’ biedt per soort talrijke foto’s en een heldere soortbeschrijving. Hiernaast beknopte informatie over zang, habitat en verspreiding. Extra handig: pijlen die aangeven op welke kenmerken je moet letten, en vergelijkende foto’s om sterk gelijkende soorten van elkaar te onderscheiden.
 
– De meest complete vogelgids van Europa
– Beschrijft alle 860 soorten in woord en beeld (determinatie, geluid, habitat, verspreiding)
– Nadruk op onderscheidende kenmerken
– Inclusief Amerikaanse en Aziatische dwaalgasten 
– Met detailfoto’s (o.a. mannetje, vrouwtje, zomer, winter, adult, juveniel) en verspreidingskaarten
 
Ook verschenen:
Zeldzame vogels van Europa ISBN 9789050116411
Zakgids vogels van Nederland en België ISBN 9789050115810
Handboek vogels van Nederland en België ISBN 9789050115803
 
Uit de pers:
“Alle Vogels van Europa verdient het predicaat ‘Beste foto-vogelgids van dit moment’. De gids geeft een afgerond overzicht van alle Europese vogels, de foto’s zijn duidelijk, de aanwijzingen van bijzondere kenmerken zijn perfect, de beschrijvingen zijn beknopt maar voldoende. Een zeer bruikbare en welkome, actuele aanvulling op bestaande determinatiegidsen.” – vogeldagboek.nl
 
Aurélien Audevard is ornitholoog bij de Ligue de protection des oiseaux délégation Paca (LPO PACA). Eerder schreef hij boeken over vogels in Frankrijk en over digiscopie.
Frédéric Jiguet is bioloog bij het Franse Nationale Natuurmuseum in Parijs. Hij schreef verscheidene boeken over vogels en over dieren uit berggebieden.
 
Tags: vogelgids, vogelgids van Europa, vogels kijken, veldgids, fotogids, vogelboeken, ornithologie

Vogelgids Alle vogels van Europa | KNNV kopen

Wat aanvullende informatie over Vogelgids Alle vogels van Europa | KNNV:
ISBN Nummer: 9789050115940
Categorie:
Uitgever: KNNV
Continent: Europa
Land:
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: 448