Vogelgids Minigids Wad- en kustvogels | KNNV

Vogelgids Minigids Wad- en kustvogels | KNNV de zwerver
Bestel het boek Vogelgids Minigids Wad- en kustvogels | KNNV online bij DeZwerver.nl voor slechts 6.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789050116916. De bezorgkosten van dit over Nederland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Deze Minigids Wad- en kustvogels helpt je bij het herkennen van meer dan 80 vogelsoorten die je tegen kunt komen langs de kust boven zee, in de branding, op het strand, op het wad en in de duinen. Een handzame gids voor wandelingen en vogelkijktochten. Met prachtige illustraties van Elwin van der Kolk.
 
De Nederlandse kust is een bijzonder landschap: groot, gevarieerd en rijk aan vogels. Vanaf Zeeland tot en met de Wadden vind je maar liefst driehonderd kilometer aan stranden, kwelders, duinen, zeearmen en slikken, waar talloze vogels voedsel zoeken, rusten en broeden. Je kunt dus langs wad en kust het hele jaar door genieten van vogels!
 
Symbolen: ♂ man ♀ vrouw ☼ zomer T winter
De illustraties laten het volwassen mannetje in broedkleed zien, tenzij anders aangegeven. Kleuren en patronen kunnen in andere seizoenen valer of zelfs afwezig zijn. De vogels zijn niet op schaal afgebeeld. De vermelde lengte is van kop tot staart, van sommige soorten is ook de spanwijdte vermeld. De seizoenen geven aan wanneer de kans het grootst is om de soort te zien.

Vogelgids Minigids Wad- en kustvogels | KNNV kopen

Wat aanvullende informatie over Vogelgids Minigids Wad- en kustvogels | KNNV:
ISBN Nummer: 9789050116916
Categorie:
Uitgever: KNNV
Continent: Europa
Land: Nederland
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: None