Vogelgids – Natuurgids Wat zingt daar? | KNNV

Vogelgids - Natuurgids Wat zingt daar? | KNNV de zwerver
Bestel het boek Vogelgids – Natuurgids Wat zingt daar? | KNNV online bij DeZwerver.nl voor slechts 16.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789050117425. De bezorgkosten van dit over België zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Een prettige vogelgids voor iedereen die vogels aan hun zang wil leren herkennen. Ideaal voor beginners! Veel mensen kennen de vogels wel aan hun verenkleed, maar hebben moeite om ze te herkennen aan hun geluid. Deze gids behandelt de zang van de meest algemene vogels van tuin en park. Daarbij volgen we de maanden van het jaar. De geluiden van de vogels worden uitgelegd aan de hand van uitgebreide beschrijvingen, notenschrift, ezelsbruggetjes en interessante weetjes. Een vereenvoudigde determinatiesleutel, een vogelzangkalender en overzichten van vogels per biotoop en vogelzang per etmaal completeren het geheel. Met prachtige tekeningen van Elwin van der Kolk.

Bij dit boek hoort een app: binnen de app BirdSounds Europe is een collectie gemaakt van de vogels in dit boek, waarin de geluiden te horen zijn zoals ze beschreven worden. Ideaal om vanuit eigen huis de vogelgeluiden te leren kennen, maar ook voor cursussen vogelzang. In samenwerking met Vogelbescherming Nederland, SOVON en BirdSounds Europe. vogels, zangvogels, vogelzang, vogelgeluiden, vogelgids, vogelgidsen

Vogelgids – Natuurgids Wat zingt daar? | KNNV kopen

Wat aanvullende informatie over Vogelgids – Natuurgids Wat zingt daar? | KNNV:
ISBN Nummer: 9789050117425
Categorie:
Uitgever: KNNV
Continent: Europa
Land: België
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: 128