Wandelgids 11 Provinciewandelgids Overijssel Oost | Anoda

Wandelgids 11 Provinciewandelgids Overijssel Oost | Anoda de zwerver
Bestel het boek Wandelgids 11 Provinciewandelgids Overijssel Oost | Anoda online bij DeZwerver.nl voor slechts 14.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789491899256. De bezorgkosten van dit over Nederland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


De 22 wandelroutes in dit boekje zijn zeer divers: drie prachtige routes door het noordelijk deel van het Vechtdal, in het oostelijk deel van Twente meerdere routes door het schilderachtige landschap met beekdalen, landgoederen, watermolens, talrijke kastelen en pittoreske dorpjes en in het zuidelijk deel van Twente een paar routes door boerenland, veengebieden en langs beken. Daarnaast staan er ook drie leuke, groene stadswandelingen door Almelo, Hengelo en Enschede in.
 
(Wandel)Bart van der Schagt is de geestelijk vader van de zeer populaire wandelrouteserie ‘Groene Wissels’. Daarnaast is hij de bouwer van de internationale NS-wandelingen, producent van de NS-themawandelroutes en NS-wandelboekjes, wandeladviseur bij NS-Supporter van Bewegen en NS-wandelambassadeur.

Wandelgids 11 Provinciewandelgids Overijssel Oost | Anoda kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids 11 Provinciewandelgids Overijssel Oost | Anoda:
ISBN Nummer: 9789491899256
Categorie:
Uitgever: Anoda
Continent: Europa
Land: Nederland
Regio: Overijssel
Taal:
Aantal pagina’s: 98