Wandelgids 12 Provinciewandelgids Drenthe | Anoda

Wandelgids 12 Provinciewandelgids Drenthe | Anoda de zwerver
Bestel het boek Wandelgids 12 Provinciewandelgids Drenthe | Anoda online bij DeZwerver.nl voor slechts 14.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789491899287. De bezorgkosten van dit over Nederland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


De 22 wandelroutes in dit boekje zijn zeer divers en laten de karakteristieke kenmerken en grote verscheidenheid van wandelprovincie bij uitstek Drenthe zien: routes door stille boswachterijen, uitgestrekte veengebieden, over immense heidevelden en door kleinschalig boerenland-landschap met pittoreske dorpjes, waaronder een levend museumdorp. Een flink aantal routes komt langs de voor Drenthe zo kenmerkende hunebedden en talrijke grafheuvels.

In deze gids staan ook twee leuke, groene stadswandelingen door Meppel en Assen. (Wandel)Bart van der Schagt is de geestelijk vader van de zeer populaire wandelrouteserie ‘Groene Wissels’. Daarnaast is hij de bouwer van de internationale NS-wandelingen, producent van de NS-themawandelroutes en NS-wandelboekjes, wandeladviseur bij NS-Supporter van Bewegen en NS-wandelambassadeur.

Wandelgids 12 Provinciewandelgids Drenthe | Anoda kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids 12 Provinciewandelgids Drenthe | Anoda:
ISBN Nummer: 9789491899287
Categorie:
Uitgever: Anoda
Continent: Europa
Land: Nederland
Regio: Drenthe
Taal:
Aantal pagina’s: 94