Wandelgids 15 Provinciewandelgids Noord-Holland | Anoda

Wandelgids 15 Provinciewandelgids Noord-Holland | Anoda de zwerver
Bestel het boek Wandelgids 15 Provinciewandelgids Noord-Holland | Anoda online bij DeZwerver.nl voor slechts 14.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789491899331. De bezorgkosten van dit over Nederland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


De 22 wandelroutes in dit boekje zijn zeer divers en laten de karakteristieke kenmerken en grote verscheidenheid van de provincie Noord-Holland zien: routes door uitgestrekte polderlandschappen, over oude en nieuwe zeedijken, langs de kuststrook door de duinen, over het strand en langs de talrijke bollenvelden en in het zuidoostelijke deel routes langs de Vecht en door het plassengebied en in Het Gooi een leuke boswandeling. In deze gids staan ook vijf stadswandelingen: door kaasstad Alkmaar, Enkhuizen, Hoorn, hofjesstad Haarlem en mediastad Hilversum.
 
(Wandel)Bart van der Schagt is de geestelijk vader van de zeer populaire wandelrouteserie ‘Groene Wissels’. Daarnaast is hij de bouwer van de internationale NS-wandelingen, producent van de NS-themawandelroutes en NS-wandelboekjes, wandeladviseur bij NS-Supporter van Bewegen en NS-wandelambassadeur.

Wandelgids 15 Provinciewandelgids Noord-Holland | Anoda kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids 15 Provinciewandelgids Noord-Holland | Anoda:
ISBN Nummer: 9789491899331
Categorie:
Uitgever: Anoda
Continent: Europa
Land: Nederland
Regio: Noord-Holland
Taal:
Aantal pagina’s: 98