Wandelgids 17 Provinciewandelgids Flevoland | Anoda

Wandelgids 17 Provinciewandelgids Flevoland | Anoda de zwerver
Bestel het boek Wandelgids 17 Provinciewandelgids Flevoland | Anoda online bij DeZwerver.nl voor slechts 14.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789491899362. De bezorgkosten van dit over Nederland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Voor het maken van mooie wandeltochten is Flevoland onder wandelaars van buiten die provincie niet zo bekend: de meesten denken dat Flevoland niet zo aantrekkelijk is om te wandelen. Onbekend maakt onbemind, de Flevolanders weten wel beter! Natuurlijk zijn de landschappen vaak strak en recht, maar er is wel degelijk het nodige wandelgenot te beleven.
 
In het vlakke polderland heeft een organisatie boerenlandpaden laten ontwikkelen: je kuiert daarmee dwars door de weilanden en langs akkerranden, af en toe lopen er wat koeien met je mee. Flevoland kent ook talrijke bossen waar je in alle stilte tot rust komt. Denk daarbij niet alleen aan de talrijke bossen langs de Veluwerandmeren, maar ook aan die in de omgeving van Lelystad. En bijna elk dorp heeft wel een Dorpsbos! 
 
En vergeet Natuurpark Lelystad niet: daar ontmoet je niet alleen inheemse dieren, maar ook bedreigde uitheemse diersoorten. Kortom: Flevoland is het bewandelen meer dan waard! Werp een blik op de kaart en je ziet waar je in Flevoland 22 prachtige wandelroutes kunt lopen.
 
(Wandel)Bart van der Schagt is de geestelijk vader van de zeer populaire wandelrouteserie ‘Groene Wissels’. Daarnaast is hij de bouwer van de internationale NS-wandelingen, producent van de NS-themawandelroutes en NS-wandelboekjes, wandeladviseur bij NS-Supporter van Bewegen en NS-wandelambassadeur.

Wandelgids 17 Provinciewandelgids Flevoland | Anoda kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids 17 Provinciewandelgids Flevoland | Anoda:
ISBN Nummer: 9789491899362
Categorie:
Uitgever: Anoda
Continent: Europa
Land: Nederland
Regio: Flevoland
Taal:
Aantal pagina’s: 98