Wandelgids 18 Provinciewandelgids Waddeneilanden | Anoda

Wandelgids 18 Provinciewandelgids Waddeneilanden | Anoda de zwerver
Bestel het boek Wandelgids 18 Provinciewandelgids Waddeneilanden | Anoda online bij DeZwerver.nl voor slechts 14.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789491899379. De bezorgkosten van dit over Nederland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


De Waddeneilanden zijn stuk voor stuk ware wandeleldorado’s. Je kunt er vaak urenlang door ongerepte natuur zwalken en heerlijk uitwaaien op de soms kilometers brede stranden. Op de Waddeneilanden zijn veel, al dan niet met paaltjes gemarkeerde wandelroutes te vinden. Deze gaan vaak over gebaande paden en wegen. In de toeristenseizoenen is het daarop niet bepaald stil te noemen. Ook de stranden zijn dan, vooral bij de badplaatsduinovergangen, druk.
 
De auteur van deze wandelgids heeft er voor gekozen de gemarkeerde routes en drukke standdelen zo veel mogelijk te mijden: u kuiert vaak over stille bos-, duin- en polderpaden en vaak heeft u het strand voor u alleen. Regelmatig loopt u over struinpaden waar af en toe even naar gezocht moet worden en steekt u padloos duinvalleien en duinformaties over. Avontuurlijk allemaal.
 
In deze gids staan 5 routes op Texel, 2 op Vlieland, 6 op Terschelling, 3 op Ameland, 5 op Schiermonnikoog (waaronder een dorpswandeling) en tot slot 1 op het Duitse Waddeneiland Borkum. Op elk eiland vertrekt minimaal 1 rondwandeling vanaf de veerboot, dus uitermate geschikt voor een ééndaagse trip.

Wandelgids 18 Provinciewandelgids Waddeneilanden | Anoda kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids 18 Provinciewandelgids Waddeneilanden | Anoda:
ISBN Nummer: 9789491899379
Categorie:
Uitgever: Anoda
Continent: Europa
Land: Nederland
Regio: Waddeneilanden
Taal:
Aantal pagina’s: 98