Wandelgids 19 Provinciewandelgids Cityhoppen in Nederland | Anoda

Wandelgids 19 Provinciewandelgids Cityhoppen in Nederland | Anoda de zwerver
Bestel het boek Wandelgids 19 Provinciewandelgids Cityhoppen in Nederland | Anoda online bij DeZwerver.nl voor slechts 14.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789491899386. De bezorgkosten van dit over Nederland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


De wandelgids Cityhoppen in Nederland bevat achttien leuke stadswandelingen van circa zes kilometer met een hoog winkel- en horecagehalte, parken, musea, historische stadsdelen en enkele bezienswaardigheden. Deze stadswandelingen zijn beslist geen toeristische sightseeings. Daar waar mogelijk krijg je wel karakteristieke plekken en plekjes te zien.
 
De nadruk van de routes ligt meer op de ‘gezelligheid’ van een stad en zijn daarom bij uitstek geschikt om eens rond te banjeren en eventueel te winkelen in een andere stad dan je ‘eigen’ stad. De routes zijn altijd een leuke, eventueel eerste, kennismaking met een stad.
 
Alle routes hebben als vertrek- en eindpunt een NS-treinstation. 
 
(Wandel)Bart van der Schagt is de geestelijk vader van de zeer populaire wandelrouteserie ‘Groene Wissels’. Daarnaast is hij de bouwer van de internationale NS-wandelingen, producent van de NS-themawandelroutes en NS-wandelboekjes, wandeladviseur bij NS-Supporter van Bewegen en NS-wandelambassadeur

Wandelgids 19 Provinciewandelgids Cityhoppen in Nederland | Anoda kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids 19 Provinciewandelgids Cityhoppen in Nederland | Anoda:
ISBN Nummer: 9789491899386
Categorie:
Uitgever: Anoda
Continent: Europa
Land: Nederland
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: 108