Wandelgids 2 Provinciewandelgids Zeeland | Anoda

Wandelgids 2 Provinciewandelgids Zeeland | Anoda de zwerver
Bestel het boek Wandelgids 2 Provinciewandelgids Zeeland | Anoda online bij DeZwerver.nl voor slechts 14.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789491899164. De bezorgkosten van dit over Nederland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Provinciewandelgids Zeeland – 22 leuke wandelroutes – van kort tot lang – in stad, landschap en natuur – voor elk wat wils – goed bereikbaar met openbaar vervoer

De 22 wandelroutes in dit boekje zijn zeer divers: van een struinroute aan de rand van Het Verdronken Land van Saeftinghe tot tochten langs de talrijke Zeeuwse kreken, en alles wat daartussen zit: duinen en strand, bloemrijke dijken, Zeeuwse wateren en meren, groene steden, vogelrijke polders en uitgestrekte akkerlanden. Liefhebbers van absolute rust en stilte komen met de zes routes door Zeeuws-Vlaanderen aan hun trekken. De stadswandelingen zijn geen toeristische sightseeings. De auteur heeft een hekel aan wandelroutes die alleen maar door natuur en landelijk gebied komen, hij wil ook genieten van leuke dorpjes en gezellige stadjes. Zijn wandelroutes dragen dan ook dat karakter: rondwandelingen vanaf een station of bushalte. Zo maken wandelaars kennis met de plaats van vertrek. ‘Zo veel mogelijk onverhard’ heeft bij zijn routes niet de hoogste prioriteit, wel de beleving van dorp/stad en land. Dát maakt zijn routes onderscheidend en zo geliefd. (Wandel)Bart van der Schagt is de geestelijk vader van de zeer populaire wandelrouteserie ‘Groene Wissels’. Daarnaast is hij de bouwer van de internationale NS-wandelingen, producent van de NS-themawandelroutes en NS-wandelboekjes.

Wandelgids 2 Provinciewandelgids Zeeland | Anoda kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids 2 Provinciewandelgids Zeeland | Anoda:
ISBN Nummer: 9789491899164
Categorie:
Uitgever: Anoda
Continent: Europa
Land: Nederland
Regio: Zeeland
Taal:
Aantal pagina’s: 96