Wandelgids 5984 Wanderführer Schweden Süd und Mitte, Von Skåne bis Dalarna | Kompass

Bestel het boek Wandelgids 5984 Wanderführer Schweden Süd und Mitte, Von Skåne bis Dalarna | Kompass online bij DeZwerver.nl voor slechts 17.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9783991215516. De bezorgkosten van dit over Zweden zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Goede Duitstalige wandelgids met heldere beschrijvingen van de wandeltochten. Met hoogteprofiel, kaartje en de benodigde praktische informatie als bijvoorbeeld de startlocatie met GPS coordinaten. De wandelingen zijn ingedeeld in zwaarte en dan op verschillende kleuren weergegeven. Beschreven worden eenvoudige wandelingen tot pittige (berg)tochten, voor getrainde en ongetrainde wandelaars, een aantal wandelingen zijn geschikt om met kinderen te doen. Belangrijke toevoeging bij de Kompass wandelgidsen is een bijgevoegde losse wandelkaart van het betreffende gebied waarop de wandelingen uit de gids op de kaart heel duidelijk zijn ingetekend. 5984

Der 2in1 Wanderführer mit Extra-Tourenkarte liefert die relevanten Informationen, die Sie zur geplanten Wanderung benötigen. Er begleitet Sie sicher durch Ihre gewählte Wanderdestination und bietet weitere Tipps rund um die bis zu 84 Wandertouren. Kartenausschnitte geben Ihnen örtliche Orientierung. Fakten und Berichte im Wanderführer erzählen Ihnen Geschichten rund um die Gegend.

Wandelgids 5984 Wanderführer Schweden Süd und Mitte, Von Skåne bis Dalarna | Kompass kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids 5984 Wanderführer Schweden Süd und Mitte, Von Skåne bis Dalarna | Kompass:
ISBN Nummer: 9783991215516
Categorie:
Uitgever: Kompass
Continent: Europa
Land: Zweden
Regio: Skåne – Småland – Zuid Zweden
Taal:
Aantal pagina’s: 256