Wandelgids Bretagne | Elmar

Wandelgids Bretagne | Elmar de zwerver
Bestel het boek Wandelgids Bretagne | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 16.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038925004. De bezorgkosten van dit Wandelgids over Frankrijk zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Deze wandelgids is een vertaling van de oorspronkelijke duitse versie. Het zijn klassiekers onder de wandelgidsen. Uitstekende wandelgids met een groot aantal dagtochten in dal en hooggebergte. Met praktische informatie en beperkt kaartmateriaal!  Wandelingen in verschillende zwaarte weergegeven in rood/blauw/zwart.

De Rother wandelgids Bretagne beschrijft 50 geselecteerde wandelingen aan de kust en in het binnenland van Bretagne – prachtige zandstranden, wilde kliffen en ongerepte bossen.
 
De 50 wandelroutes zijn voorzien van betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde wandelkaarten en informatieve hoogteprofielen. Elke wandeling wordt voorafgegaan door een inleiding waarin u informatie vindt over het gebied, de bezienswaardigheden, de recreatiemogelijkheden en eet- en slaapgelegenheid. De gedetailleerde wandelkaarten met hoogteprofielen zorgen voor een goed overzicht. Een uitstekende wandelgids om mee te nemen op uw vakantie naar Bretagne.

Wandelgids Bretagne | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids Bretagne | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038925004
Categorie:Wandelgids
Uitgever: Elmar
Continent: Europa
Land: Frankrijk
Regio: Bretagne
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 176