Wandelgids De 10 mooiste driedaagse huttentochten van Zwitserland | Anoda

Wandelgids De 10 mooiste driedaagse huttentochten van Zwitserland | Anoda de zwerver
Bestel het boek Wandelgids De 10 mooiste driedaagse huttentochten van Zwitserland | Anoda online bij DeZwerver.nl voor slechts 14.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789491899041. De bezorgkosten van dit over Zwitserland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Deze gids beschrijft tien driedaagse huttentochten in Zwitserland die vlakbij een goed bereikbaar treinstation beginnen en eindigen. Alle tochten zijn voor geoefende (berg)wandelaars met een goede conditie uitstekend te doen. Nergens op de tochten is een bergsportuitrusting als pickel, stijgijzers, klettersteig-set of helm nodig. De dagetappes variëren in lengte tussen de 4 en de 8 uur netto wandeltijd, exclusief rust dus. Vrijwel alle overnachtingen zijn in berghutten die rond de 2500 meter liggen.

Geheel naar Zwitserse tradities zijn de tochten in het veld prima aangeduid met rood-witte markeringen. Op belangrijke splitsingen staan bovendien met gele bordjes de (tussen)bestemmingen aangeduid, veelal voorzien van opgave van wandeltijd. Met deze gids kun je gemakkelijk een mooie tocht uitkiezen voor een lang weekend Zwitserland. Al het uitzoekwerk is voor je gedaan. Eenvoudig te bereiken per nachttrein vanuit Nederland en voorzien van wandel- en route-informatie en overnachtingsadressen!

Wandelgids De 10 mooiste driedaagse huttentochten van Zwitserland | Anoda kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids De 10 mooiste driedaagse huttentochten van Zwitserland | Anoda:
ISBN Nummer: 9789491899041
Categorie:
Uitgever: Anoda
Continent: Europa
Land: Zwitserland
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: 80