Wandelgids – Fietsgids Have en Goed – Twintig cultuurschatten van Het Drentse Landschap | Het Drentse Landschap

Wandelgids - Fietsgids Have en Goed - Twintig cultuurschatten van Het Drentse Landschap | Het Drentse Landschap de zwerver
Bestel het boek Wandelgids – Fietsgids Have en Goed – Twintig cultuurschatten van Het Drentse Landschap | Het Drentse Landschap online bij DeZwerver.nl voor slechts 11.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789080344730. De bezorgkosten van dit Wandelgids fietsgids over Nederland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Een keuterij op de Midlaarder es, een statige havezathe aan de Reest, een eenvoudige veestal bij het Schoonebekerdiep, een chique directeurswoning in Veenhuizen. Het zijn vier van de twintig cultuurschatten van Stichting Het Drentse Landschap waar dit boek over gaat. 
 
Mensen maakten van Drenthe een wereld die hen paste. Dat gold voor het landschap, het gold ook voor de plekken waar ze woonden en werkten. Het Drentse Landschap beschermt hun cultureel erfgoed, zoals ze al meer dan 75 jaar de Drentse natuur beschermt.
In dit boek leest u over have en goed van Het Drentse Landschap. We nemen u mee om u het verhaal van een aantal van de kostbaarste cultuurschatten van Drenthe te vertellen. In de twintig hoofdstukken van dit boek, maar ook ter plekke. Bij elk hoofdstuk zit een wandeling of een fietstocht om al die mooie plekken met eigen ogen te zien. De routebeschrijvingen staan op losse folders zodat u ze gemakkelijk kunt meenemen.

Wandelgids – Fietsgids Have en Goed – Twintig cultuurschatten van Het Drentse Landschap | Het Drentse Landschap kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids – Fietsgids Have en Goed – Twintig cultuurschatten van Het Drentse Landschap | Het Drentse Landschap:
ISBN Nummer: 9789080344730
Categorie:Wandelgids fietsgids
Uitgever: Het Drentse Landschap
Continent: Europa
Land: Nederland
Regio: Drenthe
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 206 + kaartenmap