Wandelgids Filosofische wandelingen door de natuur | KNNV

Wandelgids Filosofische wandelingen door de natuur | KNNV de zwerver
Bestel het boek Wandelgids Filosofische wandelingen door de natuur | KNNV online bij DeZwerver.nl voor slechts 24.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789050114844. De bezorgkosten van dit Wandelgids over Nederland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Een filosofische wandelgids voor liefhebbers van filosofie, natuur & landschap, kunst en geschiedenis. Het boek biedt een inspirerende mix van filosofische essays, wandelingen, historische feiten, anekdotes & citaten.
 
In onze informatiesamenleving raken het binnen en het buiten steeds meer van elkaar gescheiden. Al wandelend kunnen we de tegenstelling tussen binnen- en buitensferen verzachten.
 
In deze filosofische wandelgids neemt Eric Brinckmann de lezer mee naar buiten. Hij koppelt tien uiteenlopende Nederlandse landschappen aan historische thema’s en laat zien hoe het denken zich in de loop der eeuwen heeft verhouden tot de ruimte van stad, natuur en landschap.
 
– Filosofische essays en historisch materiaal gekoppeld aan wandelingen in de natuur
– Biedt 10 wandelroutes door Nederland (8 – 17 km), wandelinstructies en kaarten
– Thema’s en voorbeelden: schilderkunst, religieus erfgoed, mystiek, natuurbeleving, natuurbeelden, natuurbeschouwing, schoonheid, vergankelijkheid, ruimte
– Tal van historische anekdotes, feiten en treffende citaten
– Geïllustreerd met 10 mooie sfeerbeelden
 
‘Filosofische wandelingen’ is een inspirerende gids voor iedereen die houdt van de natuur, wandelen, kunst, geschiedenis en filosofie.
 
Eric Brinckmann studeerde rechten en filosofie. Hij werkte bij onderwijsinstellingen, adviesbureaus en in landschapsprojecten. Hij schrijft graag over filosofie en landschap en is directeur van landgoed Het Lankheet bij Haaksbergen.

Wandelgids Filosofische wandelingen door de natuur | KNNV kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids Filosofische wandelingen door de natuur | KNNV:
ISBN Nummer: 9789050114844
Categorie:Wandelgids
Uitgever: KNNV
Continent: Europa
Land: Nederland
Regio:
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 320