Wandelgids GR5 deel Vlaanderen van Bergen op Zoom tot Eben-Emael | Grote Routepaden

Wandelgids GR5 deel Vlaanderen van Bergen op Zoom tot Eben-Emael | Grote Routepaden de zwerver
Bestel het boek Wandelgids GR5 deel Vlaanderen van Bergen op Zoom tot Eben-Emael | Grote Routepaden online bij DeZwerver.nl voor slechts 22.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789492608017. De bezorgkosten van dit over België zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Eindelijk is er weer een nieuwe gids verschenen van het eerste deel van de GR5 van Bergen-op-Zoom naar Eben-Emael. Goede informatieve gids met veel praktische informatie, uitstekend kaartmateriaal en verhalen op of langs de route. 

GR 5 is hét icoon in het net van wit-rood bewegwijzerde GR-paden dat zich over Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk tot in Spanje en Portugal uitstrekt. GR 5 maakt de verbinding van de Noordzee tot de Middellandse Zee en is meer dan 2.000 km lang. Je kunt het hele pad in één ruk achter elkaar afstappen, maar de meeste wandelaars kiezen er voor om ieder jaar een aantal etappes te lopen om zo, na een aantal jaren, hun laatste stap in de Middellandse Zee te zetten. 
 
Het pad vertrekt in Nederland met hoek van Holland als officiële startplaats. Na 170 km sta je aan de Belgische grens bij Bergen op Zoom.
 
In Vlaanderen is GR 5 lopen niet moeilijk. Meestal wandel je langs vlakke paden en veldwegen. Maar je krijgt heel wat afwisseling. Bos en heide in de Antwerpse Kempen. De grote abdijen van Westmalle, Tongerlo, Averbode, Herkenrode. Waterpartijen in de Demerbroeken en de Wijers. Bossen in de Limburgse Hoge Kempen. En eidigen doe je in de Maasvallei even vorobij Maastricht. Bij het historische fot van Eben-Email sta je aan de voet van de Ardennen.
De afstand van 246 km is verdeeld in 4 deeltrajecten die op hun beurt in 2 tot 4 dagetappes van ongeveer 22 km zijn gesplitst. Stap je de hele route dan ben je zo’n 11 dagen onderweg.

Wandelgids GR5 deel Vlaanderen van Bergen op Zoom tot Eben-Emael | Grote Routepaden kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids GR5 deel Vlaanderen van Bergen op Zoom tot Eben-Emael | Grote Routepaden:
ISBN Nummer: 9789492608017
Categorie:
Uitgever: Grote Routepaden
Continent: Europa
Land: België
Regio: Vlaanderen
Taal:
Aantal pagina’s: 190