Wandelgids In het voetspoor van Bert Haanstra | Vrije uitgevers

Wandelgids In het voetspoor van Bert Haanstra | Vrije uitgevers de zwerver
Bestel het boek Wandelgids In het voetspoor van Bert Haanstra | Vrije uitgevers online bij DeZwerver.nl voor slechts 14.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789492055224. De bezorgkosten van dit over Nederland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Bert Haanstra was een van Nederlands grootste filmregisseurs. Daarnaast was hij ook een verdienstelijk fotograaf, schilder en tekenaar. Hij werd geboren in het buurtschap Espelo (Holten), groeide op in Goor, werkte en woonde in Amsterdam en in het Gooise Laren. 
Bert Haanstra reisde veel, hij verbleef en werkte lange tijd in het buitenland. Toch zal hij in de herinnering blijven als ‘filmer van Nederland’. Hij filmde in ons land op tal van plaatsen en locaties, zoals aan het strand, in dierenparken, in musea, vanaf vaartuigen en vanuit helikopters. 
 
In het voetspoor van Bert Haanstra bestaat uit negen wandelingen waarvan de volgorde kan worden gezien als een levenstijdlijn.  De wandelaar komt daarbij langs maar liefst 74 zogenoemde ‘Bert Haanstra plekken’.
De wandelingen vormen daarmee een blijvende herinnering aan een van Nederlands grootste cineasten. 

Wandelgids In het voetspoor van Bert Haanstra | Vrije uitgevers kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids In het voetspoor van Bert Haanstra | Vrije uitgevers:
ISBN Nummer: 9789492055224
Categorie:
Uitgever: Vrije uitgevers
Continent: Europa
Land: Nederland
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: 200