Wandelgids – Pelgrimsroute Caminho Português | Elmar

Wandelgids - Pelgrimsroute Caminho Português | Elmar de zwerver
Bestel het boek Wandelgids – Pelgrimsroute Caminho Português | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 16.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038925011. De bezorgkosten van dit Wandelgids over Portugal zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Deze wandelgids is een vertaling van de oorspronkelijke duitse versie. Het zijn klassiekers onder de wandelgidsen. Uitstekende wandelgids met een groot aantal dagtochten in dal en hooggebergte. Met praktische informatie en beperkt kaartmateriaal!  Wandelingen in verschillende zwaarte weergegeven in rood/blauw/zwart.

De Rother wandelgids Caminho Português beschrijft de Portugese Sint-Jacobsroute van Porto via Barcelos, Valença, Tui en Pontevedra tot aan Santiago de Compostela en het vervolg van de route naar Finisterre en Muxía.
 
De wandelgids Caminho Português heeft 15 etappes met betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde wandelkaarten en informatieve hoogteprofielen. Ook geeft deze wandelgids voor deze prachtige pelgrimsroute uitgebreide praktische informatie en beschrijvingen van bezienswaardigheden langs de wandelroute.
 
Tips voor het plannen van de wandelingen en informatie over Portugese en Spaanse feesten en culinaire specialiteiten maken deze wandelgids tot een uitgebreide en handige gids.

Wandelgids – Pelgrimsroute Caminho Português | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids – Pelgrimsroute Caminho Português | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038925011
Categorie:Wandelgids
Uitgever: Elmar
Continent: Europa
Land: Portugal
Regio: Noord Portugal
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 160