Wandelgids – Pelgrimsroute De Weg van de Franken 0 | Anoda

Wandelgids - Pelgrimsroute De Weg van de Franken 0 | Anoda de zwerver
Bestel het boek Wandelgids – Pelgrimsroute De Weg van de Franken 0 | Anoda online bij DeZwerver.nl voor slechts 21.50. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789491899119. De bezorgkosten van dit over Engeland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Deze gids is onderdeel van een routebeschrijving, die je vanaf Canterbury de tocht laat ontdekken die bisschop Sigeric in 990 vanuit Rome ondernam.
Deze pelgrimsweg van de Franken, bekend als de Via Francigena, start in Kent. Na de overtocht vanuit Dover, wandel je vanuit Calais, door een streek die ondanks de verwoestingen van de wereldoorlogen, nog veel kunst- en cultuurhistorische schatten heeft bewaard. Je trekt zoveel mogelijk over rustige wegen en prachtige paden door het heuvelachtige gebied van de departementen Nord-Pas-de-Calais,  Aisne en Marne.
Dit deel 0 van De Weg van de Franken is ontwikkeld op verzoek van de gebruikers van de andere delen, waarvan deel I start in Maastricht en via Reims zo veel als mogelijk de oorspronkelijke historische etappes volgt tot de bijna 2500 meter hoge pas van de Grote Sint Bernhard. In de zomermaanden kun je met de hulp van De Weg van de Franken II na de Grote Sint-Bernhardpas verder trekken. Door het Aosta dal en de Povlakte bereik je dan de heuvels in de Apennijnen. En met deel III raak je verzeild in het bijzondere landschap van Toscane met de vele prachtige steden. Door Lazio trek je tenslotte naar Rome.
Met De Weg van de Franken is een complete Nederlandstalige routebeschrijving naar Rome beschikbaar. En zelfs verder tot Bari, waar de oversteek naar Dürres kan worden gemaakt.

Wandelgids – Pelgrimsroute De Weg van de Franken 0 | Anoda kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids – Pelgrimsroute De Weg van de Franken 0 | Anoda:
ISBN Nummer: 9789491899119
Categorie:
Uitgever: Anoda
Continent: Europa
Land: Engeland
Regio: Kent – Zuidoost Engeland
Taal:
Aantal pagina’s: 100