Wandelgids Peloponnesos | Elmar

Wandelgids Peloponnesos | Elmar de zwerver
Bestel het boek Wandelgids Peloponnesos | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 16.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038926926. De bezorgkosten van dit over Griekenland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Deze wandelgids is een vertaling van de oorspronkelijke duitse versie. Het zijn klassiekers onder de wandelgidsen. Uitstekende wandelgids met een groot aantal dagtochten in dal en hooggebergte. Met praktische informatie en beperkt kaartmateriaal!  Wandelingen in verschillende zwaarte weergegeven in rood/blauw/zwart.
 
De Rother wandelgids Peloponnesos beschrijft 45 geselecteerde wandelingen aan de kust en in het binnenland van Bretagne – prachtige zandstranden, wilde kliffen en ongerepte bossen.
 
De 45 wandelroutes zijn voorzien van betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde wandelkaarten en informatieve hoogteprofielen. Elke wandeling wordt voorafgegaan door een inleiding waarin u informatie vindt over het gebied, de bezienswaardigheden, de recreatiemogelijkheden en eet- en slaapgelegenheid. De gedetailleerde wandelkaarten met hoogteprofielen zorgen voor een goed overzicht. Een uitstekende wandelgids om mee te nemen op uw vakantie.
 
De 45 mooiste kust- en bergwandelingen in de Peloponnesos naar afgelegen baaien, authentieke berg- en vissersdorpjes, hoge bergtoppen, adembenemende kloven en schatten uit het verleden.
 
* Betrouwbare routebeschrijvingen
* Gedetailleerde wandelkaarten
* Informatieve hoogteprofielen
* Downloadbare GPS Tracks

Wandelgids Peloponnesos | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids Peloponnesos | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038926926
Categorie:
Uitgever: Elmar
Continent: Europa
Land: Griekenland
Regio: Peloponnesos
Taal:
Aantal pagina’s: 172