Wandelgids Provence | Elmar

Wandelgids Provence | Elmar de zwerver
Bestel het boek Wandelgids Provence | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 16.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038925301. De bezorgkosten van dit Wandelgids over Frankrijk zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Uitstekende wandelgids met een groot aantal dagtochten. Met praktische informatie en beperkt kaartmateriaal! Wandelingen in verschillende zwaarte weergegeven in rood/blauw/zwart. Deze Rother gids is vertaald in het Nederlands!

De Rother wandelgids Provence beschrijft 50 wandelingen in de regio tussen de Ardèche en de Gorges du Verdon, de Mont Ventoux en Calanques in Zuid-Frankrijk. Er is voor ieder wat wils: van klassieke tochten die elke Provence bezoeker moet maken tot eenzame paden die je nog als geheim kunt beschouwen.
 
Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden.
 
De betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en hoogteprofielen zorgen voor een onvergetelijke wandelervaring.

 

Wandelgids Provence | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids Provence | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038925301
Categorie:Wandelgids
Uitgever: Elmar
Continent: Europa
Land: Frankrijk
Regio: Provence
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 144