Wandelgids Rother wandelgids Caminho Português | Uitgeverij Elmar

Bestel het boek Wandelgids Rother wandelgids Caminho Português | Uitgeverij Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 19.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038929033. De bezorgkosten van dit over Spanje zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


De Rother wandelgids Caminho Português beschrijft de Portugese Sint-Jacobsroute van Porto via Barcelos, Valença, Tui en Pontevedra tot aan Santiago de Compostela en het vervolg van de route naar Finisterre en Muxía. Ook de kustvariant is in deze gids opgenomen. De wandelgids Caminho Português heeft 15 etappes met betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde wandelkaarten en informatieve hoogteprofielen. Ook geeft deze wandelgids voor deze prachtige pelgrimsroute uitgebreide praktische informatie en beschrijvingen van bezienswaardigheden langs de wandelroute. Tips voor het plannen van de wandelingen en informatie over Portugese en Spaanse feesten en culinaire specialiteiten maken deze wandelgids tot een uitgebreide en handige gids.

Let op: er is enige verwarring omtrent het jaartal van deze Nederlandse wandelgidsen van uitgever Elmar. Dit is een vertaling van de Duitse uitgever Rother maar daarna NIET bijgewerkt. De datum die wij vermelden is het moment van vertaling; er zijn andere – meer recente jaartallen – in omloop maar dat is de datum van een nieuwe druk ZONDER aanpassingen. Wilt u de meest recente wandelgids van dit gebied van deze uitgever: kies dan de Duitstalige versie van uitgever Rother. Deze zijn recent en WEL bijgewerkt. 

 

Wandelgids Rother wandelgids Caminho Português | Uitgeverij Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids Rother wandelgids Caminho Português | Uitgeverij Elmar:
ISBN Nummer: 9789038929033
Categorie:
Uitgever: Uitgeverij Elmar
Continent: Europa
Land: Spanje
Regio: ↔ Wandelroute Santiago de Compostela
Taal:
Aantal pagina’s: 224