Wandelgids Sauerland | Elmar

Wandelgids Sauerland | Elmar de zwerver
Bestel het boek Wandelgids Sauerland | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 16.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038925608. De bezorgkosten van dit over Duitsland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Deze wandelgids is een vertaling van de oorspronkelijke duitse versie. Het zijn klassiekers onder de wandelgidsen. Uitstekende wandelgids met een groot aantal dagtochten in dal en hooggebergte. Met praktische informatie en beperkt kaartmateriaal!  Wandelingen in verschillende zwaarte weergegeven in rood/blauw/zwart.

De Rother wandelgids Sauerland beschrijft 50 wandelingen in deze populaire vakantieregio. Ook is een uitgebreide beschrijving van de Rothaarsteig opgenomen.
 
Zoals gebruikelijk zijn er verschillende wandelingen voor beginnende en ervaren wandelaars en is er onmisbare informatie over de streek, de bezienswaardigheden en recreatiemogelijkheden.
 
De betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde kaarten en hoogteprofielen zorgen voor een onvergetelijke wandelervaring.

Wandelgids Sauerland | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids Sauerland | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038925608
Categorie:
Uitgever: Elmar
Continent: Europa
Land: Duitsland
Regio: ♦ Sauerland
Taal:
Aantal pagina’s: 152