Wandelgids Verrassende Veluwe | Anoda

Wandelgids Verrassende Veluwe | Anoda de zwerver
Bestel het boek Wandelgids Verrassende Veluwe | Anoda online bij DeZwerver.nl voor slechts 14.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789491899355. De bezorgkosten van dit over Nederland zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Goed uitgevoerde wandelgids, waarbij 25 mooie wandeltochten verspreid over de hele Veluwe worden weergegeven. Kaartmateriaal is heel goed (topografisch) waarop de route is ingetekend: je loopt echt op de kaart, een gedetailleerde beschrijving van de route vind je niet terug in het boek. Maar de kaart is echt voldoende!

De wandelingen zijn tussen de 7 en 15 kilometer.

De Veluwe behoort tot de top van toeristische trekpleisters in Nederland. Veel mensen kennen dit grootste natuurgebied van Nederland als het gebied met veel bos en hei. De Veluwe is echter meer dan dat. Wie er oog voor heeft, ontdekt landschappen gevormd in ijstijden en sporen van vroege bewoners van Nederland. Je ontdekt industriëel erfgoed en prachtige kastelen en landgoederen. Maar ook plekken die herinneren aan jarenlang militair gebruik, evenals nieuwe elementen zoals ecoducten en gebieden die teruggegeven zijn aan de natuur. Deze wandelgids leidt je in 25 wandelingen langs verschillende Veluwse landschappen. Je wandelt daarmee door bijzondere landschappen die duidelijk maken dat de Veluwe voor iedereen nog veel verrassingen biedt.

Wandelgids Verrassende Veluwe | Anoda kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids Verrassende Veluwe | Anoda:
ISBN Nummer: 9789491899355
Categorie:
Uitgever: Anoda
Continent: Europa
Land: Nederland
Regio: Gelderland
Taal:
Aantal pagina’s: 126