Wandelgids Wandelen op St. Eustatius | Anoda

Wandelgids Wandelen op St. Eustatius | Anoda de zwerver
Bestel het boek Wandelgids Wandelen op St. Eustatius | Anoda online bij DeZwerver.nl voor slechts 14.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789491899423. De bezorgkosten van dit over Nederlandse Antillen zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Sint Eustatius is een Nederlands eiland in het Caribisch gebied. Deze bijzondere gemeente kent een enorme variatie in natuur. Het boek Wandelen op St. Eustatius is voor iedereen die op dit kleine eiland wil wandelen of rennen én zich wil verdiepen in de bredere context van dit tropische openluchtmuseum. Of je nu een hiker bent of een leunstoelavonturier, voor werk komt of voor vakantie, een uurtje hebt of een hele dag, beginner bent of gevorderd; laat de kans niet voorbijgaan om deze indrukwekkende schoonheid en diversiteit te ervaren.
 
Marion Schroen is gepassioneerd hiker en trail runner. Zij is inmiddels verknocht aan St. Eustatius en heeft het eiland uitgxebreid te voet verkend. Ze ademt het eiland en maakt je op persoonlijke wijze deelgenoot van de hikelights van de ‘Golden Rock’ met een scherpe blik voor de context.
 
Het boek verhaalt over achtergronden over markante punten van St. Eustatius, beschrijft 22 wandelingen en geeft tips over het wandelen en trailrunning in het tropisch klimaat.

Wandelgids Wandelen op St. Eustatius | Anoda kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids Wandelen op St. Eustatius | Anoda:
ISBN Nummer: 9789491899423
Categorie:
Uitgever: Anoda
Continent: Midden-Amerika
Land: Nederlandse Antillen
Regio: Sint Eustasius
Taal:
Aantal pagina’s: 130