Wandelgids Wanderlust | Kosmos

Wandelgids Wanderlust | Kosmos de zwerver
Bestel het boek Wandelgids Wanderlust | Kosmos online bij DeZwerver.nl voor slechts 35.00. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789021573236. De bezorgkosten van dit over zijn 5.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Sla Wanderlust open voor de mooiste en meest legendarische wandelroutes ter wereld. Van hikes door de spannende Canyon Trail in het Zion National Park, de avontuurlijke Caminito del Rey in Spanje of het pelgrimspad op de heilige Kumano Kodo in Japan. Over dun ijs en woestijnzand, langs de kust of over bospaden. Spectaculaire fotografie illustreert fenomenale vergezichten en locaties. Met kaarten, achtergrondinformatie en praktische tips kan iedereen de wereld verkennen, of je nu een beginner of een ervaren hiker bent.

Het boek bevat hikeroutes in Europa, Azië, Afrika, Australië en Noord- en Zuid-Amerika. Zo komt het Koningspad (El Caminito del Rey) in Malaga voorbij. Deze hikeroute is in het jaar 2000 gesloten, maar is na renovatie in 2015 weer officieel geopend. Toch hebben vele waaghalzen in deze 15 tussenliggende jaren de wandelroute gelopen. Ook staat er een route in over vulkanisch grondgebied in Nieuw-Zeeland. Deze route is uitgeroepen tot de beste 1-dagshike van Nieuw-Zeeland en telt 19,4 kilometer.

 

Wandelgids Wanderlust | Kosmos kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids Wanderlust | Kosmos:
ISBN Nummer: 9789021573236
Categorie:
Uitgever: Kosmos
Continent:
Land:
Regio:
Taal:
Aantal pagina’s: 256