Wandelgids WO I in Vlaanderen | Davidsfonds

Wandelgids WO I in Vlaanderen | Davidsfonds de zwerver
Bestel het boek Wandelgids WO I in Vlaanderen | Davidsfonds online bij DeZwerver.nl voor slechts 24.95. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789058269959. De bezorgkosten van dit Wandelgids over België zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


De Eerste Wereldoorlog liet zijn sporen na. Van de Slag van de Zilveren Helmen in Halen tot de jarenlange strijd aan de IJzer. Van de brand in de Leuvense binnenstad tot de executies in Gent en Brugge. Van de heldhaftige gevechten van de frontsoldaten tot de overlevingsstrijd van gewone burgers. 
 
In 40 wandelingen (4-15 km) leidt deze gids je langs talloze plaatsen die herinneren aan de ‘Groote Oorlog’: slagvelden, oorlogskerkhoven, monumenten, loopgraven, frontlinies en executieplaatsen. Maar ook volkskeukens, stadswinkels met Amerikaans voedsel, Duitse administratieve diensten en paradeplaatsen kom je onderweg tegen. Met behulp van kaarten, beelden en woorden ontdek je de oorlog van honderd jaar geleden als nooit voorheen. 
 
Elke wandeling bestaat uit een routebeschrijving, een handige kaart, boeiende info over de lokale oorlogsgeschiedenis en tips voor tussenstops onderweg. Met de handige, uitneembare fiches kan je meteen vertrekken.

Wandelgids WO I in Vlaanderen | Davidsfonds kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids WO I in Vlaanderen | Davidsfonds:
ISBN Nummer: 9789058269959
Categorie:Wandelgids
Uitgever: Davidsfonds
Continent: Europa
Land: België
Regio: Vlaanderen
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: None