Wandelgids Zuid Noorwegen | Elmar

Wandelgids Zuid Noorwegen | Elmar de zwerver
Bestel het boek Wandelgids Zuid Noorwegen | Elmar online bij DeZwerver.nl voor slechts 17.99. Dit boek heeft ISBN Nummer 9789038926872. De bezorgkosten van dit over Noorwegen zijn 2.95. Op werkdagen voor 17:00 besteld, volgende dag in huis!


Een nieuwe druk van een gerenommeerde gids die lang niet te krijgen was: geheel herzien en als vanouds weer voorzien van veel praktische informatie over hoe je de wandelingen moet aanpakken als het gaat om vervoer en overnachten. De wandelroutes zelf zijn goed beschreven, kaartmateriaal is summier en niet toereikend. De schrijver geeft daarvoor prima suggesties in het boek. 
 
Noorwegen is het land van de zon in de nacht. ’s Zomers wil het maar nauwelijks donker worden in het langgerekte Scandinavische land. De dagen zijn dan heerlijk lang. Dat betekent extra genieten van de bergnatuur, die van een bijzondere schoonheid is. Overweldigend ook vaak. In het westen zijn er de fjorden met zijn scherpe pieken en gletsjers en voor de kust duizenden eilandjes in de Atlantische Oceaan. Meer naar het oosten de mooie brede dalen en uitgestrekte hoogvlaktes waar je dagen alleen kunt zijn.
 
Noorwegen betekent ook: ruimte, rust, natuur, afwisseling, ijs, meren en prachtige fauna en flora. De infrastructuur is uitstekend. Het land wordt doorkruist met duizenden kilometers aan uitgezette en gemerkte paden. Aan die routes liggen 550 berghutten die worden beheerd door de Noorse Bergsportvereniging DNT. 
Speciaal voor deze geheel vernieuwde en uitgebreide fullcolour gids heeft de auteur dertig routes geselecteerd en beschreven op basis van zijn eigen ervaringen. Daarnaast ook veel extra informatie waar je allemaal kunt wandelen, wat je meer kunt doen en over de historie en actualiteit van het wandelland bij uitstek.

Wandelgids Zuid Noorwegen | Elmar kopen

Wat aanvullende informatie over Wandelgids Zuid Noorwegen | Elmar:
ISBN Nummer: 9789038926872
Categorie:
Uitgever: Elmar
Continent: Europa
Land: Noorwegen
Regio: Zuid Noorwegen
Taal:
Aantal pagina’s: 264